ПОБЕДА ИСТИНЕ И ПРАВДЕ: БОГОЉУБ КАРИЋ ПЕРСОНА ГРАТА

foto-bogoljub-karic-persona-grataЛидер Покрета снага Србије – БК (ПСС-БК) и један од пионира крупног бизниса Богољуб Карић је одлуком суда и тужилаштва ослобођен свих оптужница. Политички прогон је окончан. Сада може слободно да се врати у Србију. Богољуб Карић је више од десет година трпео огроман политички притисак власти ДОС-овске провенијенције које су му онемогућавале одбрану са слободе.

Из монтираног политичког процеса произашла је бесомучна пљачка имовине која је у власништву Богољуба Карића и његове породице. Плаћена је висока цена злоупотребе правних институција од стране политичких олигархија, али је на крају победила правда. Србија је изгубила десет година могућности да Богољуб Карић развија националну економију, да српску привреду обогати великим пословима са Руском Федерацијом, Белорусијом, Казахстаном и другим државама.

Не треба заборавити да је управо Богуб Карић био међу првим економским лобистима повезивања наших пословних људи са бизнисменима из Албаније и са Косова и Метохије. Његово одсуство из Србије у великој мери је утицало на неповољан привредни статус Срба на Косову и Метохији.  Богољуб Карић је кажњен због свог учешћа на политичкој позорници Србије, где је на председничким изборимо 2004. године показао да и у политичком животу зна да направи завидан резултат. Богољубов политички и економски програм од 2012. године постаје део реформског пута владајуће Српске напредне странке. Управо због тога је ПСС-БК постала партнер СНС.

Богољуб Карић се враћа у Србију не само као слободан грађанин, већ и као веома цењен и успешан бизнисмен, који је успео да захваљујући својој породици и сарадницима развије велике послове на руском и другим тржиштима. Богољуб долази у Србију као морални победник једне велике хајке и “прљаве игре“ која је битно уназадила привредну сцену Србије.

Током протеклих година Богољуб Карић је постао симбол бунта, али и “спиритус мовенс“ свима који су у њему препознали здраву енергију да заживи идеја економског патриотизма у Србији. Трагом његове непоколебљиве борбе за истину и правду, још 2006. године активиран је блог “Бунт Богољуб“, који је 2011. године прерастао у блог “Богољуб Снага Србије“, са више од две хиљаде аналитичких текстова, што је незабележен пример у актуелној светској блогосфери.

Све што је до сада свакодневно писано на блогу “Богољуб Снага Србије“, а што је представљено на друштвеним мрежама, у рубрици колумна BK TV NEWS или што су преузимали други еминентни информативни портали представља оригиналну критичку анализу свих оних друштвених феномена које је, својевремено, током свог политичког ангажовања у Србији Богољуб Карић и те како знао да препозна, јавно жигоше и, што је најважније, да понуди адекватна решења. Овим путем уредништво блога “Богољуб Снага Србије“ честита Богољубу Карићу на извојеваној победи са жељом да својим присуством у Србији пробуди нови привредни активизам на опште добро грађана Србије.

 

Пишу: Томислав Кресовић и Предраг Прокопљевић

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: